Кламер БГ - Новини: Сидеров: Даваме шанс на кабинета още няколко месеца, после ще ги свалим като ГЕРБ

Сидеров: Даваме шанс на кабинета още няколко месеца, после ще ги свалим като ГЕРБ

България

|
Нед, 16 Фев 2014г. 11:58ч.
Сидеров: Даваме шанс на кабинета още няколко месеца, после ще ги свалим като ГЕРБ

ГЕРБ не направиха нищо, свалихме ги. На тези им даваме шанс още няколко месеца, ако не направят нищо, ще свалим и тях. Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров, в неделя, пред Нова телевизия в отговор на многократни въпроси защо националистическата партия подкрепя статуквото в парламента и управлението на БСП и ДПС.

"Мога да напусна още утре, мечтал съм за това", заяви още Сидеров, но по думите му от излизането на "Атака" от парламента няма да има полза.

Сидеров атакува евродепутата Слави Бинев и лидера на НФСБ Валери Симеонов. Участието му в предаването беше право на отговор след тяхното появяване там предишната седмица. Лидерът на "Атака" заяви, че е поставил името на Бинев в листите за евроизборите през 2007 г. за да изправи "една мутра срещу друга мутра". "Ако не го бях направил щяха да го убият както другите фалирали мутри", заяви той. Отчете това като своя грешка и заяви "Извинявам се за лицето Слави Бинев. Това, че около мен е имало боклуци - имало е, и вероятно ще има и в бъдеще, важното е аз какво правя."

Сидеров коментира и проклятието, което отправи към медиите, като заяви, че това е отговор на всички "гадости", които е понасял през последните години, от хора които по време на журналистическата му кариера са го хвалили за перото му "целунато от Бога" и му казвали "евала", а сега го посрещат с "у-у, долу, фашист, ксенофоб".

mediapool.bg