Кламер БГ - Новини: Австралийско семейство затъна в тоалетна хартия

Австралийско семейство затъна в тоалетна хартия

Свят

|
Пет, 06 Март 2020г. 15:46ч.
Австралийско семейство затъна в тоалетна хартия

Австралийското семейство се сдоби с огромни количества изключително ценна стока, след като по погрешка поръча онлайн 48 кашона вместо 48 рула тоалетна хартия, предаде Ройтерс.

Хайди Янецки и семейството й вече разполагат с 2304 рула тоалетна хартия, в момент когато паническото изкупуване на продукти заради епидемията от коронавирус накара магазините в Австралия да въведат ограничения до пакет на човек.

Янецки е мислела, че пуска редовната си онлайн поръчка миналия месец и не забелязала голямата сметка по кредитната си карта, докато палетите не били доставени в дома й в южния щат Куинсланд.

Казва, че се почувствала объркана и като идиот.

Съпругът й пуска подробности в социалните медии както за "вълнуващия ден" на пристигане на поръчката, така и снимка как Янецки седи на трон, направен от кутии и украсен с различни рула вчера, с жезъл в ръка и корона от ролки тоалетна хартия.

По изчисления на семейството ще им трябват 12 години да се справят с огромната поръчка. Решили са обаче да продадат някои от кашоните с благотворителна цел на цената, на която са ги закупили.

mediapool.bg