Кламер БГ - Новини: Световна шампионка по художествена гимнастика падна от шестия етаж

Световна шампионка по художествена гимнастика падна от шестия етаж

Спорт

|
Вт, 14 Юни 2016г. 18:05ч.
Световна шампионка по художествена гимнастика падна от шестия етаж

Световната шампионка от националния ансамбъл на България по художествена гимнастика Цветелина Стоянова е приета по спешност в "Пирогов" с опасност за живота, след като е претърпяла тежък инцидент.

21-годишната национална състезателка е паднала от шестия етаж на блок 319 в столичния квартал "Надежда". Инцидентът е станал около 14.00 часа във вторник.

По неофициална информация от МВР по тялото й не е имало следи от насилие, но причините за инцидента все още се изясняват. Засега разследващите предполагат, че сама е скочила.

Стоянова се намира в шокова зала в "Пирогов" и е подложена на животоспасяваща операция. Говорителят на спешния институт Мария Пойразова коментира пред Нова телевизия, че гимнастичката е със сериозни наранявания на гръдния кош и корема.

Цветелина Стоянова не замина във вторник с ансамбъла ни за Холон, Израел, където ще се проведе Европейското първенство по художествена гимнастика, като официалната причина бе тежка контузия, която не позволява на спортистката ни да се състезава.

mediapool.bg