Кламер БГ - Новини: Претендентът на ИТН за Пловдив е Станислав Балабанов

Претендентът на ИТН за Пловдив е Станислав Балабанов

България

|
Нед, 24 Септ 2023г. 14:01ч.
Претендентът на ИТН за Пловдив е Станислав Балабанов

Станислав Балабанов влиза в надпреврата за кметския стол в Пловдив, сн. БГНЕС

Партия "Има такъв народ" (ИТН) регистрира като свой кандидат за кмет на София депутата Станислав Балабанов. В неделя партията внесе в Общинската избирателна комисия в Пловдив документите и за районни кметове и общински съветници.

"Явяваме се самостоятелно, без подкрепа от фирми и други политически формации. Влизаме в битката не, за да отчетем нещо, а да се борим за победа", каза пред журналисти Балабанов.

Той изрази надежда пловдивчани ще вземат информирано и правилно решение.

Ако те гласуват доверието си на ИТН, ще работя да питам тях за решенията за града чрез местни референдуми, ще завършим всички инфраструктури проекти в срок, защото целият град е в ремонт, ще работим за изграждането на детска болница, ще изчистим коритото на река Марица и ще направим пълна проверка на предишните управления, каза кандидатът за кмет на ИТН.

Претендентите за районни кметове, излъчени от партията са: за "Централен" Йордан Ангелов, за "Южен" – Тервел Борисов, за "Западен" – Красимир Иванов, "Източен" – Васил Петлешков и за "Тракия" – Димитър Станков.

В листата на ИТН за общински съветници участват 26 кандидати, които по думите на Балабанов, са с партията от учредяването ѝ. Водач на листата е Ивайло Димов, който по образование е учител, предаде БТА.

mediapool.bg