Кламер БГ - Новини: Крис Рок ще е първият комедиант с шоу на живо по Netflix

Крис Рок ще е първият комедиант с шоу на живо по Netflix

Общество

|
Пет, 11 Ноем 2022г. 19:08ч.
Крис Рок ще е първият комедиант с шоу на живо по Netflix

Крис Рок ще е първият комедиант с шоу на живо по Netflix

Крис Рок ще бъде първият комедиант с шоу на живо по стрийминг платформата Netflix (Нетфликс), предаде Ройтерс в петък.

"Нетфликс" обяви, че планира скоро да пусне повече излъчвания на живо, първото от които разкрива, че ще е стендъп шоу на Крис Рок.

Това ще е второто подобно предаване на комедианта за платформата след 2018 г. Носитулят на наградата Еми също така се появи във фестивала на комедията "Нетфликс е шега" по-аро тази година заедно с Дейв Чапъл.

Новото му шоу ще бъде пуснато в ефир през 2023 г. Повече подробности за него ще бъдат обявени от стрийминг платформата по-късно.

Рок, който нашумя особено след получения шамар от актьора Уил Смит на сцената на церемонията за връчването на наградите "Оскар" тази пролет, обещава в бъдещото си шоу по "Нетфликс" да разкаже как е реагирал при инцидента.

"Крис Рок е един от най-емблематичните и важни комедийни гласовете на нашето поколение", каза Роби Прау, вицепрезидент по комедийните и стендъп шоута в "Нетфликс". "Развълнувани сме, че целият свят ще може да види на живо шоуто на Крис Рок и да стане част от историята на Нетфликс. Това ще бъде незабравим момент и за нас е голяма чест, че Крис ще постави началото", допълва той

mediapool.bg