Кламер БГ - Новини: И Стивън Сегал беше обвинен в сексуален тормоз

И Стивън Сегал беше обвинен в сексуален тормоз

Общество

|
Пет, 10 Ноем 2017г. 12:09ч.
И Стивън Сегал беше обвинен в сексуален тормоз

Стивън Сегал стана поредният актьор, който беше обвинен в сексуален тормоз. В рамките на няколко часа три актриси се оплакаха от екшън звездата с руски паспорт, предадоха агенциите.

Първо Джулиан Маргулис обяви, че през 1989 г. е била поканена на среща в хотелска стая за кастинг. Пристигайки на мястото, там бил само Сегал, който демонстративно носел на кръста си пистолет. Тя побързала да избяга от стаята.

Последва съобщение в "Туитър" от актрисата Порша де Роси, че докато са работили по общ проект, на който Сегал бил и продуцент, тя посетила офиса му. Там Сегал казал, че за успеха на филма е важно да си личи, че между двамата има силно привличане. След което бутнал де Роси да седне и си свалил панталоните.

Актрисата обаче успяла да избяга и се обадила на агента си, която само отбелязала, че Сегал не е от типажа, по който Порша де Роси си пада. Актрисата е хомосексуална и има брак с телевизионната водеща Елън Де Дженерис.

Няколко часа по-късно и Джени Маккарти припомни свое неприятно преживяване със Сегал, за което е разказвала още през 1998 г.

Случката станала през 1995 година, при кастинг за филма "Под обсада" 2. В стаята за кастинги били само Маккарти и Сегал, който по това време е и продуцент на лентата. Актьорът поискал Маккарти да седне до него на дивана, но тя отказала. Тогава Сегал подхвърлил, че във филма има голи сцени и той няма как да прецени дали Маккарти е подходяща, докато тя е с дрехи. Актрисата отвърнала, че специално е разговаряла с агента си, който я уверил, че в тази роля няма голи сцени.

Сегал обаче отбелязал, че говори за голота, когато камерата не работи и настоял да се съблече. Маккарти за пореден път настояла просто да си прочете репликите, а коментарът бил "Е, поне гърдите си няма ли да ми покажеш".

Ядосана актрисата му изкрещяла да си купи нейното видео за "Плейбой" и напуснала стаята. В последствие обаче била застигната от Сегал, който я предупредил да не казва на никого за случката.

Стивън Сегал, който в момента е на 65 години, до момента не е коментирал обвиненията.

През последните години Сегал се снима в няколко ленти, чиито снимки бяха в България. През миналата година той получи руско и сръбско гражданство.

Вълната от сигнали за сексуален тормоз в Холивуд тръгна преди месец с обвинение срещу продуцента Харви Уайнстийн. Последваха обвинения срещу Кевин Спейси, Дъстин Хофман, режисьора Ларс фон Триер и други.

mediapool.bg