Кламер БГ - Новини: Деца от социално слаби семейства в Гълъбово получиха коледни подаръци от "Ей И Ес"

Деца от социално слаби семейства в Гълъбово получиха коледни подаръци от "Ей И Ес"

Общество

|
Четв, 20 Дек 2018г. 19:02ч.
Деца от социално слаби семейства в Гълъбово получиха коледни подаръци от "Ей И Ес"

Коледни подаръци получиха деца от социално слаби семейства от община Гълъбово в рамките на традиционната кампания "Дървото на ангелите", която компанията "Ей И Ес" провежда за десета поредна година .

Инициативата се финансира чрез благотворителна томбола от служителите на компанията и с набраните средства се подпомагат децата от семейства с ниски доходи с подаръци зимни якета и ботушки.

С помощта на общината в Гълъбово, "Ей И Ес България" събира данни за нуждаещите се деца от І до VІІ клас и след консултация с учителите им определя нуждите на всяко дете. След като бъде събрана информацията за необходимите бройки якета и ботуши, служителите на компанията набират необходимите средства.

Децата получиха подаръците си от изпълнителния директор на "Ей И Ес България" Иван Цанков и изпълнителния директор "Експлоатация“ в ТЕЦ "Ей И Ес Гълъбово" Тодор Бележков.

Общо 165 деца от общината ще получат подаръци.

"Грижата за общностите, в които работим, е сред приоритетите на нашата програма за корпоративна социална отговорност. За мен е огромно удоволствие и гордост, че вече за десета поредна година служителите на "Ей И Ес България" показват своята съпричастност към нуждите на децата и даряват средства за финансиране на кампанията“, каза Иван Цанков.

mediapool.bg