Кламер БГ - Новини: Нови таланти-стажанти търси Yettel

Нови таланти-стажанти търси Yettel

България

|
Вт, 15 Авг 2023г. 17:11ч.
Нови таланти-стажанти търси Yettel

За девета година Йеттел търси стажанти, 85% от които остават за постоянно в телекома

За девети път стажантската програма на Yettel отваря врати за млади таланти, които мечтаят да бъдат част от света на телекомуникациите и новите технологии. Кандидатстването за място в Hub by Yettel е отворено до 11 септември. Своя шанс за кариерна реализация в телекома могат да намерят току-що завършили млади специалисти или студенти в последна година на обучение, съобщиха от телекома във вторник.

Компанията предлага едногодишен платен стаж в сферата на маркетинга, дигиталните продажби, финансовия рипортинг и анализ, предоставянето и управлението на TV и IT услуги, разработването на софтуер, администрирането на съдържание.

Бъдещите стажанти могат да подадат своята кандидатура през сайта на yettel.bg, като преминалите първоначалния подбор ще бъдат поканени да се запознаят с ценностите на компанията и да участват в различни предизвикателства и активности в рамките на един ден. След това ще преминат през индивидуално интервю за финален подбор, на което ще могат да демонстрират своята мотивация и да зададат своите въпроси към мениджъра на екипа.

Избраните ще станат равноправна част от екипите на телекома и да развият ключови бизнес и лични умения. Заетостта е на пълен работен ден с два дни в седмицата възможност за работа от вкъщи. Всички участници имат свои ментори, които ги напътстват във всекидневните им отговорности, а при отворена позиция имат шанс да останат на постоянен трудов договор.

За осемте издания на програмата 85% от участниците са станали постоянни служители на оператора. За първи път в това издание на Hub by Yettel талантите ще трупат опит и знания не само в избраната от тях позиция, но ще имат и възможността през първите няколко седмици на стажа да преминат на ротационен принцип през различни отдели в компанията и да открият точното място за тях.

В рамките на Hub by Yettel младите специалисти получават не само заплащане, но и същите придобивки като служители на компанията, сред които: план с неограничени минути и MB, отстъпка за мобилно устройство, допълнително здравно осигуряване, добавка за транспорт, ваучери за храна, допълнителни дни годишен отпуск, безплатен достъп до платформата за допълнително професионално усъвършенстване Linkedin Learning.

mediapool.bg