Кламер БГ - Новини: Най-големият син на Дейвид Бекъм е подписал с "Арсенал"

Най-големият син на Дейвид Бекъм е подписал с "Арсенал"

Спорт

|
Нед, 09 Ноем 2014г. 15:40ч.
Най-големият син на Дейвид Бекъм е подписал с "Арсенал"

Големият син на Дейвид Бекъм - Бруклин, е подписал договор с "Арсенал", съобщиха английските медии в неделя.

15-годишният младеж е впечатлил треньорите в клуба от Северен Лондон и те са сключили в него договор до края на сегашния сезон, а ако се представи добре, "артилеристите" ще продължат контракта за по-дълъг период от време.

"Бруклин е талантлив. Той се открояваше във всички тренировки и мачове, в които взе участие. Около него се въртяха и други клубове. Въпросът беше не дали, а кога ще подпише с някой голям отбор", твърди източник от "Арсенале" пред "Мирър".

Според информациите интерес към първородния син на Дейвид Бекъм е имало още от "Челси" и "Манчестър юнайтед". С тима на "червените дяволи" бившият национал игра 14 години и се превърна в легенда.

"Арсенал" осъзна какъв огромен потенциал има Бруклин. Клубът първи видя големия му талант и подписа с него, като изпревари "Юнайтед" и "Челси". През следващото лято той може да подпише и договор за много голяма сума с "Арсенал", допълва източникът на изданието.

По-малкият брат на Бруклин - 12-годишният Ромео, също играе за "артилеристите" от година – в отбора на клуба до 13 години. Третият син на Бекъм - 9-годишният Крус, също играе при лондончани с децата до 10-годишна възраст.

"Семейство Бекъм има много силна връзка с "Арсенал" независимо от миналото му в "Манчестър юнайтед". Дейвид поддържа добри взаимоотношения с Арсен Венгер. Бруклин има необходимия потенциал, а Венгер е впечатлен от неговия талант, отношение към футбола и жажда за успех", допълва източникът.

"Ако Бруклин е подписал договор с нас, би било необичайно за нас да го коментираме", е казал говорителят на "Арсенал".

mediapool.bg