Кламер БГ - Новини: Милен Цветков се завърна, но с предизборно студио на "Демократична България"

Милен Цветков се завърна, но с предизборно студио на "Демократична България"

България

|
Четв, 09 Май 2019г. 14:46ч.
Милен Цветков се завърна, но с предизборно студио на "Демократична България"

Водещият Милен Цветков, чието предаване беше свалено от ефира на "Нова телевизия", ще дебютира в ново амплоа. Той ще бъде водещ на предизборно студио на "Демократична България" (ДСБ, "Да, България" и "Зелено движение").

Предизборното онлайн студио, чийто водещ е Цветков, се разпространява във Фейсбук и е част от предизборната кампания на обединението "Демократична България". В социалната мрежа вече е публикуван пилотният нулев епизод, а самият проект се казва "Избери страна в битката за България". Първи гост беше съпредседателят на "Демократична България" и лидер на "Да, България" Христо Иванов.

Страницата на предизборното студио във Фейсбук всъщност е доскорошната такава на "Часът на Милен Цветков" – предаването му, което "Нова телевизия" свали през есента на 2018 г.

В края на последния сезон на "Часът на Милен Цветков" телевизията реши да не излъчва предаване, в което трябваше да се обсъжда фалшивата новина за гръцкия остров на премиера Бойко Борисов. Същата вечер телевизията пусна запис на старо предаване, след което от медията отрекоха това да е форма на цензура.

Досега Цветков не е коментирал публично свалянето му от екран.

mediapool.bg