Кламер БГ - Новини: Лудогорец обяви цени от 80 до 100 лева за мачовете си в Шампионската лига

Лудогорец обяви цени от 80 до 100 лева за мачовете си в Шампионската лига

Спорт

|
Ср, 03 Септ 2014г. 14:23ч.
Лудогорец обяви цени от 80 до 100 лева за мачовете си в Шампионската лига

От 80 до 100 лева ще варират цените на билетите за трите домакински мача на разградския Лудогорец в групите на Шампионската лига, които ще се играят на Националния стадион "Васил Левски".

Пропуските ще бъдат пуснати в мрежата на Ивентим, като пунктове за продажба ще има в по-големите градове на страната, а касите на националния стадион ще работят в пълния си капацитет. Списък на всички пунктове можете да намерите на клубния сайт и на eventim.bg.

Клубът ще приема до събота, 6 септември включително, заявки на притежателите на клубни карти, членове на фен клубовете в страната и спонсорите си. Те ще имат право на по 2 билета.

Свободната продажба стартира на 12 септември като предимство ще имат желаещите да си закупят пакетно пропуски за мачовете с европейския шампион Реал Мадрид, английския Ливърпул и швейцарския Базел.

До 25 септември ще бъдат продавани само споменатите пакети с 5% отстъпка и едва тогава започва единичната продажба на билети за първия мач с Реал Мадрид. Така за трите мача в сектор А ще се влиза за 256.50 лв, в сектор В за 194.75 лв., а в секторите В и Г за по 147.25 лв. при покупка на пакетни пропуски.

Цените на единичните билети ще струват съответно 100 лева за сектор А, 50 лева – за секторите Б и Г и 75 лева – за сектор В за мача с Реал. За двубоя с Базел цените са 80 лева за сектор А, 30 лева – за секторите Б и Г и 60 лева – за сектор В. За срещата Ливърпул билетите ще се продават срещу 90 лева за сектор А, 45 лева – за секторите Б и Г и 55 лева – за сектор В.

mediapool.bg