Кламер БГ - Новини: Как се учи английски език с фехтовка и готвене разкрива Ден на любовта към знанието

Как се учи английски език с фехтовка и готвене разкрива Ден на любовта към знанието

Общество

|
Пет, 07 Фев 2020г. 12:24ч.
Как се учи английски език с фехтовка и готвене разкрива Ден на любовта към знанието

Всезнайковци от 4 до 12 години ще могат да се включат безплатно в специалния Ден на любовта към знанието, който организира чуждоезиковата програма FUNDAY на 15 февруари в София.

Те ще се потопят в приказния й свят и ще усетят вълшебството на знанието и обаянието на английския език, но всичко това – съчетано с много забавления.

Хлапетата ще се запознаят с

преподавателите на FUNDAY, дошли специално за програмата от Англия и Америка. Те са подготвили много изненади и прелюбопитни игри и забавления в часовете по английски език, които ще покажат на децата колко е лесно да се проговори чужд език.

Малчуганите ще получат щастлива събота, в която освен че ще придобият нови знания, ще могат и до спортуват и развиват своите таланти в ателиета по изкуства, както и да създадат нови приятелства.

Те ще влязат в ателието по готварство, където ще открият колко е лесно сами

да си приготвят домашни сладки и да ги декорират, за да ги подарят с любов на мама и татко. Ще могат да се фехтоват, както и да се катерят.

Също така ще придобият нови умения в ателиетата по приложни дейности в програмата и ще могат да усвоят техниките на изкуството на хартиените декорации (квилинг).

Малките любопитковци – FUN-дейци, които вече участват в програмата, пък са подготвили специално за този ден много изненади за своите гости от София.

Всички деца, които се включат в Деня на любовта към знанието ще получат и сувенир – подарък от FUNDAY, а голямата изненада ще е томбола. Най-специалната награда за един голям щастливец ще бъде безплатна седмица в лятната чуждоезикова програма Funday Summer Adventure, допълват от чуждоезиковата програма.

За включването на децата в забавлението е необходима регистрация на сайта на програмата, уточняват организаторите на купона.

mediapool.bg