Кламер БГ - Новини: Ицо Хазарта пусна песен за "депутата Христо" (видео)

Ицо Хазарта пусна песен за "депутата Христо" (видео)

България

|
Пет, 16 Септ 2022г. 10:06ч.
Ицо Хазарта пусна песен за "депутата Христо" (видео)

Ицо Хазарта пусна песен за

Кандидатът за депутат Христо Петров, който е по-известен като Ицо Хазарта, пусна нова песен. Тя е посветена на няколкото месеца, в които беше част от 47-ото Народно събрание.

Песента се казва "Депутата Христо" и в нея осмива парламента и себе си. В началото се чува гласът на председателя на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова, която изрича името на Христо Петров.

"Сбъднах си мечтата да съм на заплата и от време на време да гепя нещо от децата. Санирам и малко скъпо асфалтирам. Целуни ръката на попа в оня манастир, целуни ръката и на великия везир. Дай му два милиона да ни проектира язовир и да пазим етническия мир", се пее иронично в "депутата Петров".

И още: "В парламента май съм бил надрусан аз, каза абстинентния към руски газ". Като с тези думи Петров визира лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов, който обаче не е назован поименно. Отново за него е и "Копейка обещавам другата година да не те тормозя".

"Момчета, идвам да ви разваля банкета", пее още Петров.

Във видеото към песента се виждат председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, Десислава Атанасова, почетният председател на ДПС Ахмед Доган, Делян Пеевски, шоуменът и лидер на "Има такъв народ" Слави Трифoнов и заместникът му в партията Тошко Йорданов.

Песента беше пусната и във Фейсбук профила на "Продължаваме промяната" с краткото описание: "Изтекоха ни "опорките".

mediapool.bg