Кламер БГ - Новини: Жена беше намерена убита в апартамент в Горна Оряховица

Жена беше намерена убита в апартамент в Горна Оряховица

България

|
Нед, 11 Ноем 2018г. 12:10ч.
Жена беше намерена убита в апартамент в Горна Оряховица

Жена беше намерена убита в апартамент в Горна Оряховица. По непотвърдена информация тя е била наръгана и обезобразена. Самоличността на жертвата все още се изяснява. За случая се издирва 36-годишен мъж от града, съобщиха от МВР.

По първоначална информация сигналът за трупа е подаден от собственика на апартамента – около 36-годишен мъж. Той отворил и на пристигналите на място полицаи. Представил се за наемодател на жертвата. Той е задържан.

Според съседи от 1 до 5 часа в събота в апартамента е имало купон, чували са се силни шумове, както и удари. Някои от съседите не са могли да спят заради шума, който е идвал от жилището на третия етаж на кооперацията в кв. "Славянка".

По непотвърдена информация обитателят на апартамента бил наркозависим. Съседи са се опитали в събота сутринта да проверят какво се случва, но никой не отворил вратата. По-късно през деня те видели мъжа да пие бира пред входа на кооперацията с видими следи от насилие по лицето и главата.

Лично той е отворил вратата на пристигналите полицаи. Първите екипи на полицията и спешна помощ са изчакали пристигането на криминалистите.

Все още не е ясно колко души са присъствали на среднощния купон.

Огледите на мястото продължават.

По-късно в неделя от полицията съобщиха, че има заподозрян за убийството. Мъжът е обявен за общодържавно издирване.

mediapool.bg