Кламер БГ - Новини: Доган опроверга слуховете, че Карадайъ ще бъде сменен

Доган опроверга слуховете, че Карадайъ ще бъде сменен

България

|
Съб, 27 Май 2023г. 21:45ч.
Доган опроверга слуховете, че Карадайъ ще бъде сменен

Ахмед Доган

”Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС и неговите избиратели“. Това се посочва в позиция на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, съобщават от пресцентъра на партията.

“Искам да споделя с вас са моите тревоги и притеснения от най-новите изкривени форми на демокрацията в България. Има политически сили, които създават нови разделителни линии и целенасочено подклаждат езика на омразата. Една от ясните мишени на тази разрушителна дейност отново е ДПС и неговият председател г-н Мустафа Карадайъ“, допълва той.

Позицията на почетния председател на ДПС идва ден след публикуването на записа от заседанието на ”Продължаваме промяната“, в който се коментира, че Карадайъ ще бъде сменен.

“ДПС трябва да устои на политическите обрати на времето. А нашият председател г-н Мустафа Карадайъ да продължава да ни представлява уверено, разумно и перспективно“, посочва Доган.

“Вашият политически кураж в борбата ни за основните права и свободи на човека, положи началото на демокрацията в България. Поздравявам ви за вашата всеотдайност и решимост“.

mediapool.bg