Кламер БГ - Новини: Вместо да говори в парламента, Борисов "чешка" кучето си Борко

Вместо да говори в парламента, Борисов "чешка" кучето си Борко

България

|
Ср, 21 Апр 2021г. 15:43ч.
Вместо да говори в парламента, Борисов "чешка" кучето си Борко

Премиерът в оставка, болнични и отпуска Бойко Борисов пусна видео как се радва на кучето си Борко в градината на къщата си в Банкя. Той изглежда в добра форма и се придвижва с леко накуцване бастун или патерица по неравния терен. Възстановяването явно е добро само два дни след операцията на скъсания му менискус.

Народното събрание беше задължило Борисов да се яви в сряда, за да даде обяснения за българския План за възстановяване и устойчивост, който правителството отказа да внесе в Европейска комисия. Залогът са 12 милиарда лева грантове от ЕС. Борисов не се яви, въпреки че може да ходи с леко накуцване из градината си.

Народните представители нямаха възможност да се зарадват на Борисов, но за сметка на това много щастливо беше неговото куче, което беше "начешкано" от стопанина.

"Красавецо мой. Беше ли ти мъчно? Ох, ох, ох, дай тая гърбинка здрава... Я да видим зъбките как са? Какво се само се въртиш, да те чешкам ли искаш, маймуно моя...", каза Борисов на своето любимо куче и всичко това бе излъчено във Фейсбук.

Преди това лекуващият лекар, извършил операцията на коляното на премиера, доц. Антони Георгиев го придружи по време на изписването. Той му препоръча облекчен режим на натоварване на оперирания крайник и провеждане на индивидуален план на рехабилитационна програма, съобщава "24 часа".

mediapool.bg