Кламер БГ - Новини: Предстои труден избор между Държавна сигурност и държавна собственост

Предстои труден избор между Държавна сигурност и държавна собственост

България

|
Пон, 30 Окт 2023г. 14:18ч.
Предстои труден избор между Държавна сигурност и държавна собственост

Предстои труден избор между Държавна сигурност и държавна собственост

След над 12 часа мълчание, откакто първите екзит полове показа, че ГЕРБ за първи път от 18 години насам губи София, кандидатът им за кмет Антон Хекимян най-накрая излезе с първи коментар. В него Хекимян за пореден път атакува индиректно победителите в изборите Васил Терзиев и Ваня Григорова, заявявайки че “предстои труден избор на балотажа между Държавна сигурност и държавна собственост”. Коментарът му обаче дойде не на живо пред камерите на медиите, а с пост във фейсбук.

В коментара си след очертаващата се загуба на София от ГЕРБ Хекимян препрати към роднините на Васил Терзиев и иронизира идеите за национализация на Ваня Григорова.

Кандидат на ГЕРБ благодари и на избирателите си

“Благодаря на всички, които ме подкрепиха и гласуваха за мен. Уважавам избора и на тези, които не ме подкрепиха и поздравявам кандидатите, които отиват на балотаж”, каза той.

Той изрази и притеснения, че в София броят на хората, които не подкрепят никой расте

“Притеснителни са резултатите от този вот: първият е първи с едва 34 000 гласа (към момента) от имащи право на глас 1 100 000… В същото време в София 4.1% не подкрепят никого и този резултат расте!”, пише Хекимян в социалната мрежа

mediapool.bg