Кламер БГ - Новини: Словенският президент и червилото на Десислава Радева

Словенският президент и червилото на Десислава Радева

България

|
Ср, 13 Март 2019г. 19:34ч.
Словенският президент и червилото на Десислава Радева

Визитата на президента Румен Радев в Словения приключи, но по всичко личи, че неговият словенски колега Борут Пахор ще я запомни най-вече с целувката на съпругата му Десислава Радева.

Борут Пахор, който е ентусиазиран потребител на Инстаграм, сподели там кадри от посещението на Румен и Десислава Радеви.

Най-любопитен е кадърът, на който се вижда как Десислава Радева се навежда към Пахор, протяга ръка и сякаш го гали по лицето и то пред погледа на съпругата му. Както се разбира от видеото, Радева се опитва да отстрани от бузата на Пахор следите от червилото си, останали там след "протоколната" целувка.

Словенският президент използва случая за игра с публиката, като първо публикува снимка, на която изглежда, че Радева го "гали" по лицето и написа следното:

"Въпрос към публиката: Какво ми направи съпругата на българския президент на официалния прием? а) Удари ми шамар; б) Благослови ме; в) Изтри следите от червило от целувката си. Отговорът - в следващия епизод".

По-късно държавният глава, който е голям любител на социалните мрежи, пусна и видео, което показва какво точно се е случило.

View this post on Instagram

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor) on Mar 11, 2019 at 9:18am PDT

mediapool.bg