Кламер БГ - Новини: Синът на Златистия замесени е в ареста за стрелбата в "Лозенец"

Синът на Златистия замесени е в ареста за стрелбата в "Лозенец"

България

|
Четв, 19 Окт 2017г. 16:02ч.
Синът на Златистия замесени е в ареста за стрелбата в "Лозенец"

Задържаният за безразборната стрелба в столичния кв. "Лозенец", открита в сряда по обяд, е синът на известния криминален авторитет от недалечното минало Злати Златев-Златистия, уточниха неофициално от прокуратурата в четвъртък.

По-рано източници от разследващите съобщиха, че по случая е арестуван и синът на бившия екоминистър от кабинета "Сакскобургготски" Долорес Арсенова, но той се оказва само свидетел.

Все още няма яснота на кого е законно притежавания пистолет, с който бяха изстреляни няколко куршума по фасадата и прозорците на първия етаж от жилищна кооперация на ул. "Цветна градина", нито кой е стрелял.

От прокуратурата засега не дават информация по случая. Няма и повдигнати обвинения, тъй като се чакат резултатите от назначената балистична експертиза.

Инцидентът стана около 13.40 часа пред заведение, в което по думите на съседи имало "буен купон" от сутринта. Внезапно се чуват няколко изстрела, които попаднаха в стената и прозорците на апартамента на младо семейство. За щастие никой не пострада.

mediapool.bg