Кламер БГ - Новини: Нинова: Режимът на Борисов си отива

Нинова: Режимът на Борисов си отива

България

|
Съб, 04 Май 2019г. 14:05ч.
Нинова: Режимът на Борисов си отива

Режимът на Борисов си отива и започва възстановяването на България, заяви в Гоце Делчев лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя и водачът на листата на левицата за евроизборите Елена Йончева положиха цветя пред паметника на Гоце Делчев в знак на почит по случай 116 години от гибелта му.

"Режимът на Борисов си отива и започва възстановяването на България. Обръщам се към всички смели, разумни и честни българи – нека се съберем и заедно да започнем възстановяването на икономиката и производството ни, на образованието, здравеопазването, на правосъдие за всеки и равенство пред закона. Това обаче минава през гласуване на 26 май", каза лидерът на БСП. Тя призова хората да не оставят бъдещето да мине покрай тях.

"Бъдете активни и дайте своето желание и своята воля за това да започнем истинското възстановяване на нашата страна и връщането на нейното достойнство пред Европа. Бъдете здрави и силни. Вярваме във вас, в желанието ви да работим за България и за българщината", завърши Нинова.

По-късно днес в прохода Попови ливади Нинова и Йончева ще присъстват на откриването на 2-ри кръг от националния шампионат по планинско изкачване на България. В 14 часа ще положат цветя на паметника на Гоце Делчев на Попови ливади.

Обиколката из региона на Нинова и Йончева продължава в Петрич, където от 17.30 часа ще положат венци и цветя пред паметника на един от основателите на социалистическото движение в Петрич Антон Попов. В 18 ч. в Народното читалище в гр. Петрич те ще вземат участие в честването на 100 от основаването на социалистическата партия в Петрич.

mediapool.bg