Кламер БГ - Новини: Какво започна кабинетът, какво свърши, какво предстои! Премиерът отговаря във Фейсбук

Какво започна кабинетът, какво свърши, какво предстои! Премиерът отговаря във Фейсбук

България

|
Вт, 04 Юли 2023г. 14:59ч.
Какво започна кабинетът, какво свърши, какво предстои! Премиерът отговаря във Фейсбук

Николай Денков ще отговаря на въпроси на хората, сн. БГНЕС

Месец след встъпването на правителството в длъжност, на 6 юли премиерът Николай Денков ще отговаря във Фейсбук на въпроси на граждани и медии, съобщиха от правителствената пресслужба. Излъчването на отговорите започва в 8 часа в четвъртък и ще продължи един час.

Това ще стане два дни след виртуалната Фейсбук среща с обществеността на бившия главен прокурор Иван Гешев, който обяви своя политически проект.

Във видео анонс на виртуалната среща Денков обещава да отговори на въпросите "Какво започнахме, какво свършихме и какво предстои?" и призова да му се задават въпроси.

Това може да става както по време на живото излъчване, така и да се публикуват предварително в коментарите под видео анонса за фейсбук разговора, публикуван в акаунта на Министерския съвет в социалната мрежа.

Вече има редица коментари, част от които негативни, но и конкретни въпроси за построяването на магистралите, което се точи от години, за мерките, които ще предприеме кабинетът за спиране на войната но пътищата, за реформите в МВР и махането на множеството работещи пенсионери там, както и дали може да се очакват по-големи данъчни облекчения за деца и как ще стане пращането на всички битови потребители на електроенергия за свободния пазар.

mediapool.bg