Кламер БГ - Новини: Васил Божков: Данъците, които дължа лично, са в размер на 9.43 лв.

Васил Божков: Данъците, които дължа лично, са в размер на 9.43 лв.

България

|
Вт, 07 Юли 2020г. 13:35ч.
Васил Божков: Данъците, които дължа лично, са в размер на 9.43 лв.

Данъците, които дължа лично, са в размер на 9.43 лв, твърди хазартният бос Васил Божков.

"Данъците, таксите и осигуровките, които свързаните с мен хазартни компании са платили към хазната за последните 5 години възлизат на 579 752 052 лв", посочи Божков в пореден Фейсбук пост.

"След незаконното им унищожаване хилядите им служители и партньори останаха без работа и доход в условията на тежка икономическа криза и безработица. За да попълни тази финансова яма, хунтата отново ще бръкне във вашите джобове", допълва бизнесменът, който се укрива в Дубай, след като прокуратурата му повдигна 18 обвинения.

Освен това Божков е пуснал и анкета с въпрос "За да попълни тази финансова яма, хунтата отново ще бръкне във вашите джобове. Съгласни ли сте?" .

Малко по-късно той публикува следното уточнение:

"Поради възникналата дискусия относно зададения въпрос, уточнявам:

СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ ДА БРЪКНАТ ВЪВ ВАШИТЕ ДЖОБОВЕ?

P.S. Една чудесна демонстрация за начина, по който се провеждат социологическите проучвания в България и как са получени вчерашните резултати на Сова Харис"

Преди ден агенция "Сова Харис" публикува анкета, според която повече от 60 на сто от българите смятат, че за да участва в изборите, Васил Божков трябва да се върне в България.

Хазартният бос обяви, че се готви да участва с проекта си "Българско лято" в избори и обеща пряка демокрация и възмездие.

mediapool.bg