Кламер БГ - Новини: Бионсе показа снимка на едномесечните си близнаци

Бионсе показа снимка на едномесечните си близнаци

Общество

|
Пет, 14 Юли 2017г. 19:15ч.
Бионсе показа снимка на едномесечните си близнаци

Поп звездата Бионсе сподели първа снимка на своите близнаци, отбелязвайки навършването на едномесечната им възраст, предадоха световните агенции в петък. Тя също така потвърди,че имената на децата са Сър Картър и Руми, каквито слухове вървяха, след като тя и съпругът й рап звездата Джей-Зи попълниха искане за запазването на тези имена тако търговска марка.

"Сър Картър и Руми на един месец!", написа Бионсе в Инстаграм под снимката, на която 35-годишната майка, облечена с пъстра роба и синьо-лилав воал и боса, е гушнала бебетата в цветна градина. Стилистично композицията напомня снимката, с която Бионсе обяви бременността си и постът й през февруари стана най-харесвания в историята на Инстаграм.

Сегашната снимка е била харесана над 6.5 млн. пъти само за девет часа след публикуваните й в социалната мрежа, пише Ройтерс.

Тъй като истинското име на 47-годишния рапър Джей-Зи е Шон Картър името на едното дете Сър Картър провокира въпроси дали е представено с фамилията си или така му е името, защото другото бебе е написано само с едно име. Майката на Бионсе – Тина, внесе яснота в ситуацията като написа в социалните мрежи "Здравейте Сър Картър и Руми Картър" и потвърди техния пол, допълвайки : "Момче и момиче, каква благословия".

Бионсе и Джей-Зи не са първата двойка, която избира особени имена за децата си. Ким Кардашиян и Кание Уест имат дете, наречено Сейнт (Светия), а най-големият син на Майкъл Джексън се казва Принс.

Руми е популярно японско име, но някои предполагат, че дъщерята на ззвездната двойка, може да е кръстена на персийски поет от ХІІІ век.

Двамата изпълнители има още едно дете – петгодишно момиче на име Блу Айви.

mediapool.bg