Кламер БГ - Новини: Ясен Тодоров от ВСС издава обвързаности в #Яневагейт

Ясен Тодоров от ВСС издава обвързаности в #Яневагейт

Биволъ

|
Вт, 15 Дек 2015г. 16:02ч.
Ясен Тодоров от ВСС издава обвързаности в #Яневагейт

Това е Председателят на Етичната комисия на ВСС – Ясен Тодоров. Въпросният си позволи да наруши фундаментални норми на всякаква медийна, съдебна и човешка етика и морал в публични клевети срещу Биволъ по бТВ днес (03.12.2015). Членът на ВСС ни нарече „рекетьори“, защото сме си позволили да разкрием и да публикуваме материалите по ‪#‎Яневагейт‬. Позволили сме си на нарушим медийния и обществен комфорт и мълчание на престъпната шайка във висшите етажи на съдебната и политическа власт. Артикулирайки с клеветническите опорни точки на медиите на Пеевски, Тодоров се държа видимо гузно, като пряко засегнат и издаде с поведението си явно пристрастие в аферата, неконтролируема изнервеност и лични обвързаности с групировката на‪#‎СотирМетодиевПеевски‬. Самият начин на недопустимо говорене и поведение на тази персона показва дори на непредубедения зрител, какъв човек оглавява Комисията за „Професионална етика и превенция срещу корупцията“ на ВСС. Каква „етика“ и каква „превенция срещу корупцията“ в съдебната система само лъха от него ;) Ето заради такива България е в състояние на колапс на цялата ни съдебна система и сме я докарали до положение да пускаме СРС-та, за да се разкрие истината за престъпно-мафиотска им същност и то чрез вътрешни техни източници и свидетели, нарушили омертата.

Преди него по казуса се изказа колегата му Калин Калпакчиев, чието изявление заслужава да се чуе и да се разбере в същността си. Една кристално точна и обоснована позиция, изискваща действия в духа на законите, на Европейските норми и правила.

Така ще го съдим Тодоров за свинските му клевети, че ще му писнат ушите. И понеже натрапчиво повтаря, че жена му от Биволъ е разбрала какъв всъщност е той, сигурни сме, че ще задълбочим тези познания във времето…

bivol.bg