Кламер БГ - Новини: Бебето на Борис Джонсън е кръстено на прадядовци и доктори

Бебето на Борис Джонсън е кръстено на прадядовци и доктори

Свят

|
Съб, 02 Май 2020г. 17:46ч.
Бебето на Борис Джонсън е кръстено на прадядовци и доктори

Британският премиер Борис Джонсън и годеницата му Кари Саймъндс са нарекли новородения си син Уилфред Лори Никълъс, предаде ББС в събота.

Имената на момченцето не са избрани случайно. Уилфред се е казвал дядото на Борис Джонсън, а Лори е дядото на Кари. Третото име е в чест на докторите Ник Прайс и Ник Харт, които миналия месец са спасили живота на Борис Джонсън, приет за лечение в болница заради зараза с новия коронавирус, написа годеницата на премиера в Инстаграм.

Тя постна и снимка на бебето, което се роди в сряда, и благодари на екипа на болницата на "Юнивърсити Колидж Лондън", добавяйки: " Не бих могла да съм по-щастлива. Сръцето му е пълно".

Раждането на петото поред дете на Джонсън и първото му с Кари Саймъндс стана седмица, след като той бе изписан от болница след лечение срещу коронавирус. Бебето трябваше са де роди в началото на лятото.

Джонсън, който е присъствал на раждането на сина си, има намерение да си вземе отпуск за гледане на дете, но едва когато страната преодолее кризата, породена от пандемията.

mediapool.bg