Кламер БГ - Новини: The Offspring и 30 seconds to Mars забиват на тазгодишния София рокс фест

The Offspring и 30 seconds to Mars забиват на тазгодишния София рокс фест

Общество

|
Пет, 31 Ян 2014г. 12:38ч.
The Offspring и 30 seconds to Mars забиват на тазгодишния София рокс фест

Тазгодишното пето издание на фестивала "София рокс" (SOFIA ROCKS) ще зарадва феновете с легендарните The Offspring и Thirty seconds to Mars, както и шведите от Mando Diao, съобщиха в петък организаторите от "Болкън Ентъртейнмънт". Купонът ще е на 6 юли на столичния стадион "Академик".

Продажбата на билетите тръгва от понеделник в 10 часа в мрежата на Eventim, включително магазините на "Германос", "Пикадили" и "Техномаркет". Първите 500 билета за правостоящите пред сцената и на терен ще се продават на преференциалните цени от 80 и 100 лв. След изчерпване на промо количествата, цената на регулярен билет ще бъде 90 и 110 лв. съответно за двете зони.

За феновете на 30 seconds to Mars ще бъде пусната и лимитирана серия ВИП билети, които могат да бъдат закупени от специален сайт.

За първи път в България ще пристигне най-продаваната за всички времена пънк-рок банда The Offspring. Групата, формирана от гимназиална мечта и страст към музиката през 1984 г., има 9 издадени албума, една компилация и три DVD-та, които достигат продажби от над 32 млн. копия, припомнят организаторите.

Създадената през 1998 г. Thirty seconds to Mars от братята Джаред и Шанън Лето може да се похвали с 4 студийни албума, над 50 музикални награди, Световен Рекорд на Гинес за най-дълго турне на рок банда (60 държави от 6 континента), над 311 концерта пред 3 млн. души и редица впечатляващи видеоклипoве.

Шведската инди рок банда Mando Diao в момента работи над нов албум и веднага след издаването му тръгват на турне, част от което ще е участието им в София, а феновете на фестивала ще са сред първите, които ще чуят тракове от Aelita.

mediapool.bg