Кламер БГ - Новини: 18-годишно момче пребито до смърт в центъра на Враца

18-годишно момче пребито до смърт в центъра на Враца

България

|
Вт, 12 Ян 2016г. 18:15ч.
18-годишно момче пребито до смърт в центъра на Враца

Момче на 18 години беше пребито до смърт по обяд в центъра на Враца, съобщават местните медии. Трагичният инцидент се е случил около 12.55 часа близо до Дома на науката и техниката в града. За тежкото престъпления са задържани двама братя, съобщава вестник "Конкурент", позовавайки се на прокуратурата в града.

Причината за убийството най-вероятно е спор на пътя между жертвата и двамата братя. Спорът прераснал в юмручен побой върху младежа, който е починал в болницата по-късно през деня от нараняванията. От държавното обвинение обявяват, че двамата заподозрени са арестувани и са иззети записите от уличните видеокамери. Разпитват се 12 очевидци.

"По данни на очевидци свадата е възникнала, след като двамата братя преминали по пътното платно и чули клаксон на автомобил, шофиран от момчето. След размяна на реплики последвал побой“, съобщи говорителят на полицията във Враца Красимир Василев, цитиран от вестник "Конкурент".

Жертвата е Теодор и е на 18 години. По първоначална информация побоят над младото момче е нанесен от братята Десислав и Иван, които са на по 34 и 36 години, пише вестник "Стандарт". По информация на врачанската медия "Зовнюз" те са собственици на автокъща в града.

Подобен род инциденти не са рядкост във Враца. Преди малко повече от две години след побой в дискотека във Враца почина 16-годишният Николай Димитров.

mediapool.bg