Кламер БГ - Новини: Починал е 15-годишният руснак, паднал пиян от балкон в Кранево

Починал е 15-годишният руснак, паднал пиян от балкон в Кранево

България

|
Четв, 10 Септ 2015г. 13:21ч.
Починал е 15-годишният руснак, паднал пиян от балкон в Кранево

Починал е петнадесетгодишният руснак, който в нощта срещу сряда е паднал пиян от балкона на петия етаж на хотел в курортното градче Кранево, съобщиха от полицията в Добрич, предаде руската агенция ТАСС.

Инцидентът станал в хотел "Аквалайф", сигналът за произшествието бил подаден в 4:30 часа на 9 септември. Момчето паднало на тревата, но получило много сериозни травми на гръбнака, на ребрата и множество

фрактури на крайниците.

Момчето, което се оказа плувец и спортна надежда на Русия, е било откарано в болницата "Света Ана" във Варна, където опитите да бъде спасен се оказали невъзможно заради получените травми, които са били несъвместими с живота. Максим Маурер е починал в сряда следобед.

От генералното консулство на Русия във Варна са заявили, че в момента се води разследване на инцидента, а тялото на младежа ще бъде прибрано от майка му.

Това е поредният инцидент с руснак в хотела, където в неделя почина ватерполист от националния отбор на Руси След тренировка в басейна на Владислав Тимаков му прилошало и по-късно починал, като предположенията са, че е получил инфаркт.

mediapool.bg