Кламер БГ - Новини: Мария Бакалова ще участва в "Пазители на галактиката 3"

Мария Бакалова ще участва в "Пазители на галактиката 3"

Общество

|
Вт, 07 Юни 2022г. 12:51ч.
Мария Бакалова ще участва в "Пазители на галактиката 3"

Мария Бакалова ще участва в

Българската актриса Мария Бакалова става герой в киновселената на "Марвел". Тя ще участва в "Пазители на галактиката 3" като според изданието "Дедлайн" ще изпълни ключова роля.

Ролята на Мария Бакалова, както и сюжетът на третия филм от поредицата "Пазители на галактиката", се пазят в тайна.

Във филма участват Крис Прат, Зоуи Салдана, Вин Дизел, Дейв Батиста, Брадли Купър, Силвестър Сталоун, Карън Гилън, Елизабет Дебики, Уил Полтър. Миналата седмица беше съобщено, че към него се присъединява португалската актриса Даниела Мелхиор, която проби в световното кино с ролята си в "Отряд самоубийци".

Очаква се "Пазители на галактиката 3", режисиран от Джеймс Гън, да излезе на екран през май догодина.

"Да, да, да, добре, предполагам, че трябва да съм изненадан колко дълго ви отне да го научите. Мария Бакалова е невероятна", написа Гън, който спорели в Туитър и публикацията на "Дедлайн", че българската актриса ще участва в "Пазители на галактиката 3".

"Аз съм най-щастливият и развълнуван човек на света! Беше много трудно да опазя тайната", написа самата Бакалова в Инстаграм.

Тя благодари на режисьора Джеймс Гън за това, че я е "въвел в най-невероятното семейство, за което всеки може да мечтае". "Ти си необикновен творец и за мен е огромна чест да работя с теб! Твоите визия, хумор и талант са извънземни", пише Бакалова за Гън.

Българската актриса направи пробива си в световното кино, след като британският актьор и комик Саша Барън Коен я покани да изиграе дъщеря му в "Борат 2". За изпълнението си Бакалова получи номинация за "Оскар".

mediapool.bg