Кламер БГ - Новини: Ким Катрал се връща за сцена в епизод от продължението на "Сексът и градът"

Ким Катрал се връща за сцена в епизод от продължението на "Сексът и градът"

Общество

|
Четв, 01 Юни 2023г. 19:52ч.
Ким Катрал се връща за сцена в епизод от продължението на "Сексът и градът"

Твърди се, че Ким Катрал не участва в продължението на

Актрисата Ким Катрал отново ще се превъплъти в ролята на Саманта Джоунс в един епизод от комедийната драма "И просто ей така..." – продължението на известния сериал "Сексът и градът", съобщи ДПА, цитирана от БТА в четвъртък.

Въпреки, че Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис повтарят ролите си в новия сериал, Катрал не е част от актьорския състав. по сценарий героинята й Саманта се е преместила в Лондон неочаквано и се е отдалечила от бившите си приятелки.

По думите на сп. "Варайъти" тя ще участва в една сцена в последния епизод на втория сезон на сериала, където ще разговаря с героинята на Паркър Кари Брадшоу. В първия сезон на "И просто ей така..." Кари се свърза със Саманта чрез съобщение, а на финала двете се разбраха да се срещнат, за да се сдобрят.

Според някои отношенията на Катрал и Паркър са се влошили още преди години и вероятно това е повлияло на решението на Катрал да напусне екипа.

Патриша Фийлд, прочутият костюмен дизайнер на "Сексът и градът", също не участва в работата по "И просто ей така..." заради ангажимента си към хитовия сериал "Емили в Париж" на платформата "Нетфликс". Фийлд обаче също направи изключение и облече Катрал за очакваната сцена, добавя "Варайъти".

Катрал игра ролята на бизнесдамата Саманта в шестте сезона на "Сексът и градът" от 1998 до 2004 г., както и в два отделни филма. Тя е обичана от милиони фенове заради амбицията си и прогресивните си виждания за секса, но се оттегли от продукцията, изразявайки недоволство от сценария за трети филм.

Вторият сезон на "И просто ей така..." ще излезе в стрийминг платформата "Нау" по-късно този месец.

mediapool.bg