Кламер БГ - Новини: Ерос Рамацоти идва за концерт в София през април догодина

Ерос Рамацоти идва за концерт в София през април догодина

Общество

|
Пет, 10 Юни 2022г. 14:55ч.
Ерос Рамацоти идва за концерт в София през април догодина

Сн. ЕПА/БГНЕС

Ерос Рамацоти се връща в София за концерт в "Арена Армеец" на 25 април догодина, съобщават организаторите от Fest Team.

Гостуването на италианския певец е част от световно турне, което започва тази година по повод Battito Infinito (Безкраен ритъм). Новият албум на Рамацоти излиза от Capitol Records - Италия, на 16 септември.

"Планирах тези концерти, за да отпразнувам по-добре новите песни, които предстои да бъдат издадени. Участвах активно, проследявайки всеки един етап от работата и грижейки се за всеки детайл и нюанс. Във всеки от един от тези концерти ще има малка част от мен и моята история. Нямам търпение да се срещна и да прегърна отново феновете си по целия свят, защото вярвам, че това е най-добрият начин да посрещнем този сложен момент и да започнем да правим музика отново. Заедно", казва Ерос Рамацоти.

Той има 70 милиона продадени плочи, два милиарда стрийма и почти два милиарда гледания в YouTube.

След 14 студийни албума, напълно разпродадени европейски и световни турнета, много награди и признания, Ерос празнува 35 години от кариерата си с огромно световно турне – нова глава в неговата артистична и музикална кариера в едни от най-престижните арени по света. Първата спирка е на 15 септември 2022 г. в La Maestranza, в Севиля, следват Агридженто, Верона, Атина и Кесария. Турнето включва 60 града в цял свят.

mediapool.bg