Кламер БГ - Новини: Както в ГЕРБ: Цветанов ще води листа във Велико Търново

Както в ГЕРБ: Цветанов ще води листа във Велико Търново

България

|
Вт, 16 Фев 2021г. 15:07ч.
Както в ГЕРБ: Цветанов ще води листа във Велико Търново

Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов ще е водач на листата на партията си "Републиканци за България" във Велико Търново. Когато беше в партията на премиера Бойко Борисов, той отново беше първи в този избирателен район.

Цветанов обяви решението си пак да е водач във Велико Търново при откриването на офис на "Републиканци за България" в града.

Цветанов обяви, че докато е бил народен представител от този регион винаги е работил в полза на хората от него. Подкрепял ги е с каквото може и им помагал за множество инициативи, обявиха от пресцентъра на новата му партия.

По думите му великотърновската листа на "Републиканци за България" ще е съставена от знаещи и можещи млади хора, които ще работят за развитието не само на града, но и на всички общини в областта.

Според него Велико Търново "заслужава много повече" и щяла да работи за "осъществяването на тези процеси".

Той обяви, че е убеден, че великотърновци ще гласуват по съвест, "независимо от отправяните им препоръки от ГЕРБ".

Зам.-председателят Павел Вълнев допълни, че управляващите се страхуват от това българите зад граница да упражнят конституционното си право на глас, защото няма да могат да бъдат купени.

"България има спешна нужда от реформи, дори съседните държави правят много повече за бизнеса", каза Вълнев и призова присъстващите да излязат и да гласуват.

mediapool.bg