Кламер БГ - Новини: Vivacom залага на неограничена скорост при 5G предложенията до края на октомври

Vivacom залага на неограничена скорост при 5G предложенията до края на октомври

Анализи и Коментари

|
Пет, 17 Септ 2021г. 15:06ч.
Vivacom залага на неограничена скорост при 5G предложенията до края на октомври

Vivacom залага на неограничена скорост при 5G предложенията до края на октомври

Двата водещи 5G плана на Vivacom ще могат да привличат клиенти със своята неограничена скорост до 31 октомври, съобщиха от оператора. Предимствата на новата мобилна технология се предлага както за нови, така и за настоящи потребители, като те ще получат неограничена скорост за пренос на данни до 31 януари 2022 г.

При плана Unlimited 150 отпада поддържаната досега максимална скорост за неограничени мобилни данни от 150 Mbps, като услугата се предлага с неограничени минути за разговори в България, които важат и при свързване с националните мрежи, ако сте в Европейския съюз. Същите условия важат и за SMS и MMS услугата. За международни разговори към мобилни и фиксирани мрежи в ЕС са включени 300 минути.

Горната граница на скоростта от 50 Mbps за пренос на данни на плана Unlimited 50 също става неограничена. При тази услуга международните разговори в ЕС са 200, а минутите за разговори, SMS и MMS отново са неограничени в България и при роуминг в ЕС.

И двата премиум плана предлагат на потребителите безплатен абонамент за 12 месеца за Diema Xtra, достъп до музикалната стрийминг платформа TIDAL, облачно пространство в pCloud, дигиталния портфейл Pay by Vivacom и над 40 ТВ канала мобилна телевизия с мобилното приложение EON.

mediapool.bg