Кламер БГ - Новини: Цветанов не вярва, че “Апартаментгейт“ влияе на ГЕРБ

Цветанов не вярва, че “Апартаментгейт“ влияе на ГЕРБ

България

|
Пет, 26 Апр 2019г. 15:03ч.
Цветанов не вярва, че “Апартаментгейт“ влияе на ГЕРБ

Хората ни по места не са повлияни от "Апартаментгейт" и са много мотивирани, а оценката си ще дадат на местните избори, каза ръководителят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Последните социологически проучвания показват, че подкрепата за ГЕРБ намалява и тя вече се намира на второ място след БСП точно преди европейските избори. Скандалът с купения от Цветанов луксозен апартамент в София даде началото на “Апартаментгейт“.

“Пожелавам успех на всички, които участват на тези избори. Нека да имаме една истинска и европейска кампания. Нека да покажем какви са възможностите за България, когато избират 17 евродепутати в ЕП. Аз съм сигурен, че политическа партия ГЕРБ ще постигне победа. Нека всички да защитават националните интереси. Надявам се да намерим общи теми, по които можем да консолидираме всички 17 евродепутати, независимо кой от кое политическо семейство е", каза Цветанов пред Канал 3.

Той обясни, че ГЕРБ залага на почтената кампания, кандидатите за евродепутати на партията “ще направят всичко възможно да направят срещи и с хора по определени браншове и бизнеси, които имат пряко отношение с това да се защитават техните интереси в Европейския парламент и Европейската комисия“.

mediapool.bg