Кламер БГ - Новини: Сезгин Мехмед стана лидер на младежкото ДПС без конкуренция

Сезгин Мехмед стана лидер на младежкото ДПС без конкуренция

България

|
Нед, 22 Ноем 2020г. 01:06ч.
Сезгин Мехмед стана лидер на младежкото ДПС без конкуренция

Новият лидер на младежката организация на ДПС е Сезгин Мехмед, който досега беше заместник-председател на структурата. Той нямаше конкуренти за позицията. Делегатите са гласували единодушнои изцяло онлайн.

В събота се проведе осмата национална конференция на младежитена ДПС, която се е състояла под надслов "Младежко ДПС - Бъдещето Днес!".

"От създаването си до днес, 22 години, Младежко ДПС винаги е участвало в разговорите и действията по конструирането на политическото време. Основна задача пред младежката ни организация ще остане привличането на нови членове и разширяването на партийната карта", казва Мехмед, цитиран от партийния пресцентър.

"Политическата апатия на младежите се увеличава и от създаване на атрактивни неистини и фалшиви новини в публичното пространство. Информационните канали произвеждат свръх информация, която изисква нов подход за селектиране, а многообразието на източниците размиват истината за демокрацията - колкото и демократично да изглежда", е допълнил Мехмедпред делегатите.

mediapool.bg