Кламер БГ - Новини: Личният адвокат на Тръмп попадна в компрометираща ситуация в хотелска стая с млада жена

Личният адвокат на Тръмп попадна в компрометираща ситуация в хотелска стая с млада жена

Свят

|
Четв, 22 Окт 2020г. 14:04ч.
Личният адвокат на Тръмп попадна в компрометираща ситуация в хотелска стая с млада жена

Личният адвокат на президента на САЩ Доналд Тръмп, Руди Джулиани, е показан в компрометираща ситуация в хотелска стая с млада жена, представила се като телевизионна журналистка. Става дума за сцена от новия филм на Саша Барон Коен, продължение на "Борат", предаде Асошиейтед прес.

Сцената е заснета в хотелска стая в Ню Йорк през юли. Ролята на журналистката е изиграла 24-годишната българска актриса Мария Бакалова, отбелязва в. "Дейли телеграф".

Джулиани се е обадил на полицията при заснемането на сцената. В нея има момент, когато бившият кмет на Ню Йорк се намира на легло, като запасва ризата си с ръка в панталоните, докато младата жена се намира наблизо.

Личният адвокат на Тръмп отишъл в хотела, смятайки, че ще даде интервю за мерките, вземани от федералното правителство срещу коронавируса. Младата жена флиртува с него и го поканва в спалнята си, където са разположени скрити камери. Джулиани поискал телефона и адреса й.

Бившият нюйоркски кмет лежи на легло и запасва ризата си, след като актрисата е помогнала да си свали микрофона. В момента, когато ръката му е в панталоните, Барон Коен се втурва стаята и му крещи, че "Тя е прекалено стара за теб, на 15 е!"

Бакалова играе 15-годишната дъщеря на Борат. До сцената в хотелската стая обаче няма никакви признаци, че тя е непълнолетна, отбелязва АП.

В седмичното си радиопредаване по Дабъл Ю Ей Би Си вчера Джулиани нарече заснетата сцена "поръчков удар" и подчерта, че само е загащвал ризата си. Той добави, че е разбрал, че е попаднал в капан, когато жената го попитала дали иска масаж.

"В нито един момент преди, по време на или след интервюто не съм се държал неуместно", подчерта адвокатът на Тръмп в Туитър. "Ако Саша Барон Коен намеква за друго, той е хладнокръвен лъжец".

Джулиани се обадил на полицията след тази среща, но няма данни за започнато разследване. Той е говорил за случая и пред в. "Ню Йорк пост", но не споменава частта със спалнята.

mediapool.bg