Кламер БГ - Новини: Пламнала кола блокира движението по магистрала "Тракия" преди Бургас

Пламнала кола блокира движението по магистрала "Тракия" преди Бургас

България

|
Нед, 28 Юли 2019г. 18:11ч.
Пламнала кола блокира движението по магистрала "Тракия" преди Бургас

Движението по магистрала "Тракия" на 20 км от Бургас бе блокирано заради пожар в автомобил с газова уредба. Инцидентът е станал в неделя следобед в района на 356 км от Бургас към София, съобщиха от пресслужбата на полицията в Бургас. От там информираха,че движението се пренасочва през стария път Бургас - Ветрен - Айтос - Карнобат.

По време на движение водачът установил, че е възникнала техническа неизправност, отбил автомобила в аварийната лента, но предвид оборудването му с газова уредба, гасенето на възникналото запалване било невъзможно. От инцидента няма пострадали, но до приключване на огледа на местопроизшествието и почистването на района, отсечката около 356 км на автомагистрала "Тракия" в посока София остана затворена. Малко преди 18 ч. движението бе възстановено.

От пресслужбата на Областната дирекция на МВР - Бургас информираха и за катастрофа между три автомобила, възникнала на платното от Бургас към квартала " Ветрен". По първоначални данни има само материални щети, но трафикът е затруднен.

mediapool.bg