Кламер БГ - Новини: Партията на Цветанов се обяви за "единствената алтернатива за противодействие на ДПС"

Партията на Цветанов се обяви за "единствената алтернатива за противодействие на ДПС"

България

|
Ср, 11 Ноем 2020г. 19:01ч.
Партията на Цветанов се обяви за "единствената алтернатива за противодействие на ДПС"

Партията на Цветан Цветанов "Републиканци за България" се обяви за "единствената алтернатива за противодействие на ДПС".

Вълнев, Цветанов и Павел Вълнев, заедно с областния координатор за Благоевград д-р Атанас Камбитов, Георги Икономов и общинският съветник от Сатовча Венци Манов, се срещнаха с членове и поддръжници на партията в община Сатовча.

От партията твърдят, че структура на "Републиканци за България" е изградена не само в Сатовча, но и във всички села от общината, благодарение на Венци Манов, който излезе от общинската листа на ГЕРБ, за да се присъедини в новосформираната партия.

"Хората от община Сатовча са на мнение, че само "Републиканци за България" са алтернатива на управлението, което демонстрира ДПС с мълчаливата подкрепа от страна на ГЕРБ. Това усещане е станало все по-силно през последната една година", твърдят от пресцентъра на партията.

Обиколката в Благоевградска област продължава в община Гърмен.

Вълнев е единственият зам.-председател на "Републиканци за България". Присъствието му в партията не е изненада, защото още преди години Цветанов демонстрираше близки отношения с тях при посещенията си в Чикаго, където двамата братя живеят. Освен това още през септември миналата година основният от Цветанов Център за евро-атлантическа сигурност бе настанен в бившия нюзрум на Би Ай Ти – телевизията, която Вълневи финансираха, но впоследствие продадоха, а след това предаванията ѝ бяха спрени и бе фалирана. Тогава медията се помещаваше в сграда, в която се намираше и колцентъра на братята. Сега на мястото на някогашното студио на Би Ай Ти е централата на "Републиканци за България".

mediapool.bg