Кламер БГ - Новини: Папазов качва Орешарски на “Атанас Димитров”

Папазов качва Орешарски на “Атанас Димитров”

България

|
Пет, 16 Май 2014г. 09:01ч.
Папазов качва Орешарски на “Атанас Димитров”

atanas-dimitrovМинистърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов ще посети град Варна днес и утре. По време на визитата Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията и ДП „Пристанищна инфраструктура” организират специализирано практическо обучение за представители на средствата за масова информация – „Морска академия“.

Днес министър Данаил Папазов ще открие реновирана пощенска станция на бул. Владислав Варненчик, бл.24, ще разгледа пристанище Варна-Изток и ще се качи на борда на м/к „Атанас Димитров”.

На корабът ще присъстват министър-председателят Пламен Орешарски, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов, членове на Кабинета, изпълнителният директор на „Пристанище Варна” ЕАД Божидар Чапаров, генералният директор на ДП „Пристанищна инфраструктура“ Ангел Забуртов, областният управител на Варна Иван Великов и др.

Министър Данаил Папазов ще запознае премиера с предстоящите инвестиционни дейности за изграждане на интермодалния терминал „Варна“ и преместването на част от пристанищните дейности на пристанище Варна – Изток.

В 15:30 часа е предвидено посещение във ВВМУ „Н.Й.Вапцаров” на министър-председателя Пламен Орешарски, министър Данаил Папазов, членове на Кабинета и други официални лица.

Maritime.bg – България