Кламер БГ - Новини: Открито е разчлененото тяло на изчезналата брокерка от Бургас

Открито е разчлененото тяло на изчезналата брокерка от Бургас

България

|
Четв, 26 Авг 2021г. 12:52ч.
Открито е разчлененото тяло на изчезналата брокерка от Бургас

Убитата брокерка Теодора Бахлова сн.Фейсбук

Полицията в Бургас откри тялото на изчезналата преди около година брокерка Теодора Бахлова. Разчлененият й труп е бил намерен, заровен в местните гробища, съобщиха от прокуратурата.

Свидетел е посочил мястото, където е било укрито разчлененото тяло на изчезналата 47-годишна жена. Предстои да бъде назначена ДНК-експертиза, но разследването до момента показва, че става въпрос именно за Теодора.

Дъщеря й Християна, която първа сигнализира полицията за изчезването на майка си миналата есен, но по думите й не й обърнали внимание, написа във Фейсбук: "Ти беше всичко, мамо! Аз ще те запомня такава. Убийците ще ги вкарам в затвора!!! Тялото на мама е намерено..."

Преди две седмици полицията задържа бизнесмена Станимир Рагевски за убийството на 28-годишния Юмер Мехмед, извършено по идентичен начин.

Още тогава дъщерята на Теодора заяви, че подозира, че строителният предприемач, с когото майка ѝ се е познавала добре, стои и зад нейното убийство.

"Тя е получила обаждане на 28 октомври, към 18 часа. Не знам от кого е било то и какво е гласяло. След това майка ми е излязла от вкъщи доста притеснена и разплакана. Казала е "излизам и след малко се прибирам". От тогава я няма", разказа след изчезването й младата жена.

Теодора Бахлова напуска дома си на улица "Оборище" в Бургас, където живее с възрастната си майка, и хваща такси, което тръгва по булевард "Булаир", завива и спира. Теодора слиза и поема в посока, където по-късно охранителните камери я засичат да върви. Облечена е била в спортен клин и черно шушлеково горнище, с раница и шапка. След това следите й се губят. 24 часа по-късно възрастната й майка сигнализира внучката си за изчезването на Теодора. 22-годишната Християна, която живее в София, незабавно се прибира в родния Бургас.

Бургазлийката е обявена за общодържавно издирване. Разследването сочи, че Теодора Бахлова не е използвала банкова сметка, дебитна или кредитна карта, не е преминавала гранично-пропускателните пунктове на страната по вода, суша или въздух, а телефонът й е изключен.

В родния си град Теодора е известна като бохем, като пробивен и борбен човек, който успява с лекота да сключва множество сделки за имоти. До 2009 година 47-годишната жена е успешен брокер на недвижими имоти, натрупва добро състояние и имоти. По-късно обаче потъва в дългове, заради които има проблеми с банки и частни съдебни изпълнители. Близките й обаче изключваха версиите да се е укрила заради дългове или да е посегнала на живота си.

Дъщерята допълва, че майка й е имала самолетен билет за Лондон за 1 ноември 2020 г., но той остава неизползван.

mediapool.bg