Кламер БГ - Новини: Брус Дикинсън идва в София с шоуто си "За какво служи този бутон"

Брус Дикинсън идва в София с шоуто си "За какво служи този бутон"

Общество

|
Четв, 04 Юли 2019г. 13:12ч.
Брус Дикинсън идва в София с шоуто си "За какво служи този бутон"

Иконата на хеви метъла Брус Дикинсън идва в София с авторското си шоу "За какво служи този бутон" на 23 декември. Своеобразната автобиографична стандъп комедия ще е в зала 1 на Народния дворец на културата и билетите са пуснати в четвъртък в продажба в мрежата на Ивентим, както и онлайн www.eventim.bg., съобщиха организаторите "София Мюзик Ентърпрайз".

Тяхната цена е от 45 до 120 лв.

"Брус Дикинсън е един от музикантите с изключително интересен и впечатляващ житейски път. Освен вълнуващите десетилетията с метъл титаните Iron Maiden, животът на Брус извън прожекторите е наистина необикновен. Той е самолетен пилот и капитан, авиационен предприемач, пивовар, телевизионен актьор, сценарист, автор на бестселъри, изнасял е мотивиращи ораторски речи, има два издадени романа и е международен фехтовач", посочват от СМЕ.

През 2017 Дикинсън започва да промотира автобиографията си "За какво служи този бутон“

като прави няколко литературни четения и срещи с фенове и медии в различни театри във Великобритания. Т есе превръщат в двучасово шоу, което е разделено на две части.

В началото Брус разказва по много забавен и хумористичен начин за вълнуващия си живот. Представяйки завладяващи истории със своя уникален стил, придружени от лични снимки, Брус разказва и анекдоти не само от книгата си, но и други по-малко известни и непубликувани истории.

Втората част е посветена изцяло на въпроси към Брус - той отговаря на всички чудати и директни въпроси по един невероятно импровизиран и остроумен начин. Всичко това прави шоуто увлекателно и незабравимо, отбелязват организаторите на срещата в София.

mediapool.bg