Кламер БГ - Новини: Бойко Борисов: Много искам да имам фризьор, но нямам какво да ми фризира

Бойко Борисов: Много искам да имам фризьор, но нямам какво да ми фризира

Общество

|
Вт, 03 Септ 2019г. 12:40ч.
Бойко Борисов: Много искам да имам фризьор, но нямам какво да ми фризира

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов посвети няколко минути от днешната съвместна пресконференция с ръководството на СДС, за да разкаже как открил колко е важен външният вид и по-точно прическата за жената. Повод за лирическото му отклонение беше недоволството на Манолова от това, че от сайта "Пик" я причакват пред фризьорския салон, който посещава. Борисов помоли медията да не прави така, че да излиза, че той поръчва тези материали, тъй като това не било вярно.

"Аз се подстригвам сам и мога да се подстрижа и пред вас и да ви го демонстрирам. За съжаление, прическата ми е толкова елементарна, че като хвана с машинката и се оправям сам и само трябва някой да ми помогне да си обера врата.

Преди години в парламента се разви събитието. То е просто смешно, но е факт.

На Менда Стоянова ѝ казах следобед да отиде в "На четири очи" да обясни нещо за бюджета. Тя ме погледна и вика:

- Няма да ида.

- Как няма да идеш, бе, Менда!

- Няма да ида!

Викам:

- Ще идеш или ще си идеш в Пловдив.

- Ми ще си отида в Пловдив.

И стана и си замина. Аз се ядосах и аз станах и си отидох.

Следобед ми се обаждат Фандъкова, Лили Павлова тогава беше, Цвета. Бе, 6-7 от жените от ГЕРБ, които се ползват с авторитет: "Може ли да се видим?"

И аз викам: "Сега ако ме закачат за Менда, ще изпъдя и тях!".

Сядаме, обаче те хитри. И ме започва Фандъкова.

- Г-н Борисов, за вас много ли е важно да играете футбол?

- Много е важно, защото така си изкарвам стреса.

- А това, че докторите ви казват, че имате четири операции на коляното, важно ли е да се съобразите и да не ходите повече?

- Важно е, ама пак играя.

- Е, това е прическата за жената!

На Менда ѝ била мазна косата. Така ме подхванаха, че до ден днешен знам, че преди някоя жена да излезе по телевизора, трябва да ходи там, ако си спомняте, фъш-фъш да си прави, обем ли, как се казва и т.н. Така че няма по-нормално от това да отидеш на фризьор. Това не е лошо. То е уважение към себе си и към другите хора. То не е лошо. Не е нещо, което да е пасив. А тя викала: "Идете питайте къде Борисов се подстригва". Борисов се подстригва сам. Много искам да имам фризьор, но нямам какво да ми фризира."

mediapool.bg