Кламер БГ - Новини: Бизнес елит, дипломати и културтрегери се включват в благотворителен бал и търг в подкрепа на деца

Бизнес елит, дипломати и културтрегери се включват в благотворителен бал и търг в подкрепа на деца

Общество

|
Ср, 16 Окт 2019г. 14:30ч.
Бизнес елит, дипломати и културтрегери се включват в благотворителен бал и търг в подкрепа на деца

Над 200 представители на бизнес елита, дипломатическите среди и културния живот в България ще се включат в 14-тия поред благотворителен бал Changemakers (Извършители на промяна) и търг в подкрепа на деца в неравностойно положение от центровете на фондация "Сийдър".

Станалото ежегодно благотворително събитие ще се състои на 2 ноември в софийския Централен военен клуб и в него могат да участват всички закупили куверт за проявата.

Традиционно средствата за децата и младежите ще се съберат в търг, на който ще се разпродават уникални предмети и преживявания, дарени от видни личности и компании. Наддаването ще се води за трета поредна година от професионалния аукционер Преслава Фентъм – Флетчър, която е лицензирано от аукционна къща "Кристис" (Christies).

Сред предметите и преживяванията, за които гостите ще наддават, са билети за мач на Ливърпул, ВИП посещение в най-голямата база за поддръжка на самолети в Европа, чийто домакин ще е изпълнителния директор на "Луфтханза Техник София", ексклузивна бира Диво пиво, създадена специално за събитието със съдържанието на бял трън и персонално брандиране, 7-степенна гурме вечеря за 4-ма на тайна локация, приготвена лично от популярния шеф Антоан Вераст, картина на световно известния български художник Петър Мичев – Педро, покани за гала премиерата на “Междузвездни войни” и колекционерски предмет от сагата, вълшебно изпълнение на арфа за частно събитие, абонамент за Икономедиа, тениска на световно известен футболист и др.

По време на вечерта присъстващите ще могат да участват и в благотворителната томбола, да се насладят на изпълненията на музикантите от 4th Edition и на допълнителните изненади, които организаторите са подготвили.

Всички средства, набрани по време на вечерта, ще бъдат инвестирани в индивидуалната грижа за децата и младежите, които фондация “Сийдър” подкрепя.

За добрата атмосфера на събитието ще се погрижи актьорът Стефан А. Щерев.

mediapool.bg