Кламер БГ - Новини: Министър на регионалното развитие с приемен ден за граждани

Министър на регионалното развитие с приемен ден за граждани

България

|
Ср, 15 Дек 2021г. 13:07ч.
Министър на регионалното развитие с приемен ден за граждани

Министър на регионалното развитие с приемен ден за граждани

Всяка седмица вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов ще има приемен ден, в който ще обсъжда с граждани въпроси от компетентността на министерството. Това съобщи Караджов на страницата си във "Фейсбук", а след това Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) пусна и съобщение.

Тази седмица срещите ще са на 18 декември- събота, от 9 до 13 часа, в сградата на МРРБ в София. Продължителността на срещите е до 30 минути. Всеки желаещ може да запази час на телефон 02/9405430 или имейл: press@mrrb.government.bg.

Срещите ще се провеждат при спазване на всички противоепидемични мерки.

Така Гроздан Караджов пръв отликна на призива на лидера на "Има такъв народ" (ИТН) Слави Трифонов към министрите му за лични срещи с гражданите, които имат да споделят важни проблеми.

Гроздан Караджов е вицепремиер и министър в правителството на Кирил Петков от квотата на ИТН.

В деня на обявяването на новите министри Слави Трифонов призова своите да определят един ден от седмицата, най-добре през уикенда, през който да се срещат "с всеки български гражданин, който пожелае да се види с тях, защото вие сте министри на всички и не трябва да се криете зад дебелите стени на министерствата си".

mediapool.bg