Кламер БГ - Новини: Илчовски отрече да е казвал, че Маги Бадер е "Мата Хари"

Илчовски отрече да е казвал, че Маги Бадер е "Мата Хари"

България

|
Съб, 08 Май 2021г. 17:20ч.
Илчовски отрече да е казвал, че Маги Бадер е "Мата Хари"

Бизнесменът Светослав Илчковски отрече да е казвал, че плеймейтката и модел Маги Бадер е "Мата Хари", направила снимките на нощното шкафче с пачи и кюлчета злато в спалнята на Бойко Борисов.

"Познавам "Мата Хари", не е плеймейтката Маги Бадер. Друга жена е. Прокуратурата трябва да я разкрие. Аз знам коя е жената, тя сама ще си каже момичето", каза Илчовски пред Сашо Диков в "Евроком".

Преди ден Бадер заплаши, че ще съди всяка медия, която свързва името й с това на премиера в оставка Бойко Борисов или със съсобственика на фирма "Градус" – Иван Ангелов. Тя обяви, че не познава нито лидера на ГЕРБ, нито Ангелов. Заканата дойде, след като на 6 май в сайта Agri.bg бе публикувано интервю с Илчковски, в което се посочва, че именно Бадер е "Мата Хари". В петък обаче бизнесменът отрече да е казвал подобно нещо.

По-рано тази седмица пред парламентарната комисия за ревизия на управлението на ГЕРБ Илчовски обяви, че съсобственикът на "Градус" платил 5 хил. лв. на плеймейтка, "за да обслужи нашия премиер". Тогава той отказа да каже името на жената с мотива, че тя има дете.

Преди ден Ангелов отрече да е плащал на жена да "обслужи" премиера, но с аргумента, че Борисов можел да си намери и плати за "по-хубава и по-скъпа жена".

Снимките на кюлчетата злато и пачките евро в нощното на Борисов изтекоха миналата година. По-късно бе публикувано и видео, а от кадър в него се разбра, че е

заснето от жена.

Министър-председателят никога не е споменавал името ѝ, а каза само, че една "прекрасна госпожа" е нащракала спалнята му, докато него го е нямало. Пред немски вестник обясни само, че тя действала като Мата Хари.

Пред "Евроком" Илчовски показа и снимки от Монако, които твърди, че пратил на Борисов.

"Много интересна снимка. Не го познавам този човек. Беше ми поръчано да го снимам, да го пратя на премиера, че са искали да му вземат банката, а той отказал. Не го познавам, даже не съм се интересувал кой е той. Тези снимки са от май месец 2017 години. Беше до нашата маса", допълни Илчовски.

mediapool.bg