Кламер БГ - Новини: Жена уби трите си деца в Австрия

Жена уби трите си деца в Австрия

Свят

|
Съб, 17 Окт 2020г. 15:50ч.
Жена уби трите си деца в Австрия

Жена беше арестувана във Виена в събота, след като се обадила в полицията и казала, че е убила трите си деца и смята да се самоубие, предадоха световните агенции.

След получаване на сигнала полицаите открили в жилището на жената рано сутринта две мъртви момиченца на 8 месеца и 3 години. Третото момиче на 9 години било все още живо и откарано в болница, но починало там. Първоначалният оглед на съдебен лекар е показал, че момичетата вероятно са починали от задушаване, пояснява полицейски говорител.

Майката, която идва от Непал, се е обадила на спешния телефон, за да съобщи, че смята да се самоубие. Мястото е било незабавно локализирано от специалистите. След като са пристигнали на местопроизшествието, полицаите са открили две от момичетата мъртви, а третото е било реанимирано в опит да се спаси животът му, но е починало в болницата, заяви говорителят на полицията Пол Айденбергер.

Майката е имала наранявания в областта на ръцете, които не са били толкова сериозни, че да бъде откарана в болницата. Жената е прегледана в полицейското управление и предстои да бъде разпитана.

Разследващите смятат, че причината за трагичния инцидент е раздялата на родителите. Бащата на децата отскоро не живеел със семейството, пишат местни медии.

mediapool.bg