Кламер БГ - Новини: Румънски министър се появи по телевизията без панталон

Румънски министър се появи по телевизията без панталон

Европа

|
Пон, 25 Май 2020г. 12:41ч.
Румънски министър се появи по телевизията без панталон

Румънският министър на младежта и спорта Йонуц Строе се появи на телевизионно интервю без панталон. Строе отговаря на въпросите дистанционно – с включване през интернет. В един момент камерата му излиза извън контрол и се вижда как той говори по телевизията облечен с риза, но по бельо.

Иначе в интервюто Строе заяви, че смята, че страната му, заедно със Сърбия, Гърция и България, има реален шанс да спечели организацията на Европейското първенство по футбол през 2028 година.

Водещите държавни структури на споменатите страни обявиха кандидатурите си за турнира преди края на миналата година. Те също така се кандидатираха и за Световната купа през 2030 година.

"Евро 2028 е голяма и осъществима идея. Можем да организираме турнир в партньорство със Сърбия, България и Гърция. Всички страни изпълняват условията за стадиони. Има проблеми с инфраструктурата и трафика, които трябва да бъдат решени. С поглед в по-широк план мисля, че можем да ги решим. Можем да имаме добър проект с реален шанс за успех", казва Строе.

mediapool.bg