Кламер БГ - Новини: Гриша Ганчев към Домусчиев: Дано никога каптагонът и амфетите не ги облагат с каквото и да е било!

Гриша Ганчев към Домусчиев: Дано никога каптагонът и амфетите не ги облагат с каквото и да е било!

България

|
Ср, 24 Окт 2018г. 16:20ч.
Гриша Ганчев към Домусчиев: Дано никога каптагонът и амфетите не ги облагат с каквото и да е било!

Конфликтът между двама от най-крупните български бизнесмени Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев ескалира до намеци, че собственикът на футболния отбор "Лудогорец" и председател на работодателската организация КРИБ се занимава с производство на каптагон и амфетамини.

Разправията между двамата започна на футболното поле, но мина доста отвъд него. Първо собственикът на ЦСКА - София Гриша Ганчев по време на телевизионно интервю обвини "Лудогорец", че работи със съдиите и покани "прокурори, ДАНС-МАНС" да заповядат във футбола и да видят за какво става въпрос.

След това Кирил Домусчиев отговори, че отборът му е изряден и контраатакува Ганчев.

"Вълкът козината си мени, но нравът - НЕ. Вярва ли му някой, при положение че този човек е разследван за кражба на ДДС и акцизи?!", написа Домусчиев във Фейсбук.

В сряда последва ново включване от Ганчев. Позицията на бизнесмена от Ловеч бе публикувана на сайта на ЦСКА-София със заглавие на латински "Alea iacta est!" - Зарът е хвърлен!

В нея никъде не се споменава името на Кирил Домусчиев, но е ясно, че е визиран именно той, многозначително назоваван с местоимението "То".

Публикуваме текста без авторска намеса:

"С кански мъки, след толкова години "То" си призна. Не е "Тя", не е и "Той".

Та "То" се освети и дикторът му Петриньо (вероятно се визира Ангел Петричев, директор в "Лудогорец") го потвърди. И да, наистина - вълкът нравите си не мени, но наглите измамници, когато им оставиш почва, стават още по-нагли!

ДДС-ставката е основният и най-голям приход на фиска и съм съгласен, че трябва яко разследване. Дано никога каптагонът и амфетите не ги облагат с каквото и да е било!

Но да се върнем на основните въпроси от думите на "То". От тях разбрах, че нещата в измъчения български футбол са "цветя и рози". Също така разбрах, че измамният конгломерат, който сътвори "То", ще се разширява все повече и повече. С нови подизпълнители, феърплей комисии и разни темподобни придворни пажове и лакеи. Което значи, че конгломератът уби комара с меча си.

Жалко за властимащите! Жалко за клетия и изстрадал любител на този толкова красив спорт.

Ad futuram /perpetuam/ rei memoriam на българския футбол! Да пребъде Истанбулската конвенция!

Alea iacta est!"

Домусчиев е собственик на фармацевтичната компания "Хювефарма", специализирана в производството на продукти за ветеринарната и хуманната медицина. Той е и председател на работодателската организация КРИБ, която изгуби доверието на редица от членовете си и те я напуснаха, докато КРИБ се пълни с все повече зависими от държавата фирми и засвидетелства все по-голяма лоялност към правителството на Бойко Борисов.

mediapool.bg