Кламер БГ - Новини: ВМРО откри кампанията си: Няма друга партия, която толкова да е увеличила доходите на българите

ВМРО откри кампанията си: Няма друга партия, която толкова да е увеличила доходите на българите

България

|
Нед, 07 Март 2021г. 13:32ч.
ВМРО откри кампанията си: Няма друга партия, която толкова да е увеличила доходите на българите

ВМРО официално откри предизборната си кампания в София до разкопките в архитектурен парк "Западна порта на Сердика" с обещания за по-високи доходи, защита на българските семейства и сигурност.

Лидерът на партията Красимир Каракачанов посочи, че ВМРО продължава битката за народните интереси и запазване на българската история.

"Номер едно в нашата идеология и кауза като организация за 127 години е била България и не случайно съдбата ни даде номер 1 в бюлетината", заяви той.

По думите на организационния секретар на партията Юлиан Ангелов няма друга политическа партия за последните 30 години, която да е изпълнила своите политически ангажименти към българите. "Няма друга партия в България, която да повиши доходите на българите за четири години толкова много, както и да защитава толкова много националните интереси не само у нас, но и зад граница", заяви Ангелов.

"ВМРО започна своята борба в този парламент и ще я продължи в следващия, защото ние нямаме право да отстъпваме, нямаме право на компромиси нито с миналото, нито с децата си, нито с бъдещето и социалната цялост на държавата ни", каза зам.-председателят на партията и водач на две листи Искрен Веселинов.

Каракачанов заяви, че партията обещава в следващите четири години да направи средната пенсия 700 лв. Той припомни, че мнозина са се съмнявали, когато "войводите обещаваха, че минималната пенсия ще стане 300 лв., но това вече е факт".

"Обещахме да се борим отново срещу всички онези безобразници, които грабят възрастните хора по селата, сега ще изпълняват общественополезен труд", каза още Каракачанов. Той отчита като успех и "преборването с Истанбулската конвенция", която според него е разрушителна за българското семейство.

mediapool.bg