Кламер БГ - Новини: Проф. Тодор Кантарджиев става жури в "България търси талант"

Проф. Тодор Кантарджиев става жури в "България търси талант"

България

|
Съб, 16 Окт 2021г. 16:09ч.
Проф. Тодор Кантарджиев става жури в "България търси талант"

Проф. Тодор Кантарджиев става жури в

Професор Тодор Кантарджиев става част от телевизионното шоу „България търси талант“, съобщиха от бТВ.

До юни Кантарджиев беше директор на Националния център по заразни и паразитни болести, но беше пенсиониран, а това предизвика протести на негови колеги. Той беше част и от националния оперативен щаб за борба с коронавируса, който беше разпуснат през април в края на кабинета „Борисов 3“.

„Добре познат на цяла България, професорът се присъединява към шоуто извън служебните си задължения и популярната си обществена роля от последните месеци и години. С качествата на човек със скрит артистичен талант, невероятно чувство за хумор и професионална способност да погледне на нещата с усмивка и в най-тежките моменти, той се впуска в предизвикателството „България търси талант“, за да допринесе към преобразяването на шоуто през новия сезон. С усет към забавното и смешното, с бърза мисъл и завиден интелект – проф. Кантарджиев ще бъде първи с остроумните отговори и коментари, но и с безпощадни критерии“, съобщиха от бТВ.

“Дойде време да мислим позитивно, дойде време да се откажем от страха и недоверието, дойде време да се забавляваме, но да имаме едно на ум”, каза професорът.

Жури в „България търси талант“ ще бъде и водещият на вечерното шоу по бТВ Николаос Цитиридис.

mediapool.bg